Open Avond op donderdag 22 februari van 19:00 tot 21:00 uur

Ben je geïnteresseerd in een studie aan de AKI? Tijdens onze open avond kun je de sfeer proeven van onze academie en krijg je informatie over onze opleidingen Crossmedia Design, Moving Image en Fine Art.

Voorlichting: AKI, Crossmedia Design, Fine Art & Moving Image. Tijdens de voorlichtingsronde krijg je een gedetailleerd beeld van de studie. De hoofden van Crossmedia Design, Fine Art en Moving Image zullen meer vertellen over de studie-opbouw, inhoud van de studie, stage/exchange, docenten, lessen en de beroepspraktijk.
19.30 – 20.15

Portfolio-advies gesprekken Denk je erover om toelating te doen en ben je bezig met het samenstellen van een portfolio? Tijdens de open avond zijn er docenten aanwezig die je portfolio samen met jou bekijken en voorzien van advies. Een map vol met werk voldoet, je kan ook een USB met werk meenemen.
doorlopend

Rondleidingen Studenten zijn aanwezig om een persoonlijke tour door het gebouw te geven. Onderwijl kunnen ze al je vragen, over hoe het is en voelt om hier te studeren, beantwoorden.
doorlopend

– – –

Routebeschrijving openbaar vervoer:
 Vanaf Centraal Station NS Enschede is het vijf minuten met de bus naar onze academie. Elke acht minuten gaat er een bus richting de Hulsmaatstraat: 
Stadsbuslijn 2 (naar Deppenbroek), of bus 60 of 61 (naar Overdinkel of Oldenzaal).
Uitstappen bij halte Hulsmaatstraat.

Routebeschrijving te voet:
 Een kwartier lopen vanaf Centraal Station Enschede (1,8 km) 
(Volg wandelroute richting Roombeek).

– – –

AKI Academie voor Art & Design Hulsmaatstraat 35, 7523 WB Enschede. Telefoon: 053-4824400

– – –