AKI TOUR – Oriëntatie en portfolio advies

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus en het bijbehorende protocol, is de Academie gesloten tot nader datum. De geplande AKI-tours komen te vervallen. Diegene die zich hebben aangemeld voor een AKI tour krijgen een mail met verdere informatie.  Indien er andere ontwikkelingen zijn worden diegene geïnformeerd. Ook alle onderstaande informatie is momenteel niet relevant.

Heb je interesse in een studie aan de AKI maar wil je nog wat meer weten? Dan hebben we verschillende momenten om meer te weten te komen, studenten/docenten te ontmoeten en te praten over je ambities en interesses. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een AKI tour.

Ik zit in mijn eindexamenjaar en wil graag een keer bij jullie meelopen. Kan dat?
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan één van onze AKI tours. Je krijgt dan een rondleiding, kunt kennismaken met onze studenten en docenten en krijgt een presentatie over onze studies. Ook bestaat er de mogelijkheid om portfolio advies te krijgen als voorbereiding op het toelatingsexamen.

Wanneer is er een AKI tour?
Ze zijn altijd op een donderdag.

Hoe meld ik me aan voor een AKI TOUR?
Aanmelden kan door een mail te sturen aan akibalie@artez.nl met je naam en de datum waarop je wilt komen. Geef dan ook aan of je een portfolio advies wilt.

Portfolio advies
Zijn ook even tijdelijk komen te vervallen.

Langskomen
Ik zit nog niet in mijn eindexamenjaar en wil graag meer weten over een studie aan een kunstacademie. Kan ik een keer bij jullie langskomen?
Er zijn verschillende momenten waarop je langs kunt komen.

Als je je aan het oriënteren bent op een studie aan een kunstacademie is het ook verstandig om de eindexamententoonstelling te bezoeken.

Precieze informatie over openingstijden en locatie wordt in mei bekendgemaakt. Een bezoek aan de tentoonstelling geeft een goed beeld van de mogelijkheden van onze academie. Ook zijn de afstudeerders aanwezig om over hun werk te vertellen. De eindexamententoonstelling is altijd eind juni, begin juli.

Toelating Zie voor specificatie:

 

– – –

Routebeschrijving openbaar vervoer:
 Vanaf Centraal Station NS Enschede is het vijf minuten met de bus naar onze academie. Elke acht minuten gaat er een bus richting de Hulsmaatstraat: 
Stadsbuslijn 2 (naar Deppenbroek), of bus 60 of 61 (naar Overdinkel of Oldenzaal).
Uitstappen bij halte Hulsmaatstraat.

Routebeschrijving te voet:
 Een kwartier lopen vanaf Centraal Station Enschede (1,8 km) 
(Volg wandelroute richting Roombeek).

– – –

AKI Academie voor Art & Design
. Hulsmaatstraat 35
, 7523 WB Enschede. Telefoon: 053-4824400

Zie ook: Dit is de AKI