AKI TOUR – Online Oriëntatie en portfolio advies

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus en het bijbehorende protocol, is de academie gesloten tot nadere datum. De geplande AKI-tours zijn te komen vervallen. Diegene die zich hebben aangemeld voor een AKI-tour krijgen een mail met verdere informatie. 

Heb je interesse in een studie aan de AKI maar wil je meer weten? Doordat de academie gesloten is, is het op het moment niet mogelijk om de AKI te bezoeken. Online kun je wel een idee krijgen over:

– Hoe de academie er uit ziet; door op onze Vimeo pagina een van onze videos te bekijken.

– Wat onze studenten maken; door een kijkje te nemen in portfolio’s, onze eindexamencatalogi door te bladeren, of ons te volgen op facebook of instagram.

Online AKI-tour
Wil je toch graag meer informatie over onze opleidingen? Dan kun je tijdens ons Online AKI-tour je vragen stellen! Elke donderdagmiddag om 14.00 uur hebben we een open uur waar een docent, student of medewerker klaar zit om je vragen te beantwoorden. We vragen wel of je je hiervoor van tevoren wil aanmelden.

Online Portfolio advies
Wil je graag toelating doen, maar ben je nog onzeker over je portfolio? Dan hebben we ook de optie om aan een online portfolio adviesgesprek deel te nemen. Dit is een gesprek van 15 minuten, waar je samen met een docent praat over je reeds ingestuurde werk. Om deel te nemen aan een portfolio advies gesprek, vragen we je een online overzicht van je werk aan ons te sturen via een link en aan te melden.

Toelating Zie voor specificatie:

– – –

Routebeschrijving openbaar vervoer:
 Vanaf Centraal Station NS Enschede is het vijf minuten met de bus naar onze academie. Elke acht minuten gaat er een bus richting de Hulsmaatstraat: 
Stadsbuslijn 2 (naar Deppenbroek), of bus 60 of 61 (naar Overdinkel of Oldenzaal).
Uitstappen bij halte Hulsmaatstraat.

Routebeschrijving te voet:
 Een kwartier lopen vanaf Centraal Station Enschede (1,8 km) 
(Volg wandelroute richting Roombeek).

– – –

AKI Academie voor Art & Design
. Hulsmaatstraat 35
, 7523 WB Enschede. Telefoon: 053-4824400

Zie ook: Dit is de AKI