Oriëntatie

Ben je geïnteresseerd in de AKI en de opleidingen Fine Art, Crossmedia Design en/of Moving Image en wil je meer weten?
Hieronder vind je onze oriëntatie momenten:

AKI Open Dag Zaterdag 28 Januari 2023
Op zaterdag 28 januari organiseren wij van 10.00 tot 16.00 uur  een open dag in ons AKI academiegebouw. Een bezoek aan de open dag is de perfecte manier om onze opleidingen écht te leren kennen. Je ontdekt wat de mogelijkheden zijn en kunt praten met docenten en studenten. De professionele AKI werkstudio’s zijn open en je kunt meedoen aan diverse voorlichtingsrondes. Ook kun je terecht voor portfolio-advies. Dus kom langs, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die je nodig hebt!

Meld je aan voor de open dag via deze link.


Meeloopdagen

Denk je er over om bij ons te gaan studeren en wil je meer weten over studeren op de AKI, dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag bezoek je onze academie en ontdek je de faciliteiten. Je krijgt een rondleiding door het gebouw van studenten en je gaat in een mini-workshop aan de slag met een opdracht die past bij de door jouw gekozen opleiding. Daarnaast ontmoet je docenten en studenten die je vragen over de opleiding en toelating kunnen beantwoorden.

De meeloopdagen zijn altijd op een dinsdag. We hebben een beperkt aantal plekken per meeloopdag dus we vragen je je vooraf aan te melden.
Dit kan binnenkort op de website ArtEZ Agenda.

Dinsdag 14 Februari
Dinsdag 7 Maart
Dinsdag 21 Maart
Dinsdag 4 April

Krijg een impressie van de AKI met deze video: