Alicia Anais Fuentes Sifuentes’ winnende foto

Om het programma Ouderparticipatie van het Fonds voor Cultuurparticipatie meer bekendheid te geven verschijnt binnenkort een nieuwe (digitale) flyer. Voor het ontwerp werd een wedstrijd uitgeschreven. Uit de tientallen inzendingen is vandaag een winnaar gekozen.

Het winnende ontwerp komt van Crossmedia Design student Alicia Anais Fuentes Sifuentes uit Hengelo. De jury over dit ontwerp: ‘De foto straalt op een simpele manier een brede en positieve boodschap uit. In één beeld wordt gevangen dat creativiteit geen leeftijd kent en dat je op oudere leeftijd met plezier creatief kunt zijn. Het ontwapenend enthousiasme dat in de foto wordt getoond is verfrissend en brengt een glimlach teweeg.

Alicia Fuentes Sifuentes wint met haar ontwerp € 250,- en twee kaartjes voor de galavoorstelling Opening Night: Feel the Arts van 21 mei aanstaande, waar ook HKH Prinses Beatrix bij aanwezig zal zijn. De opening night maakt deel uit van de internationale conferentie Long Live Arts.

De jury voor de wedstrijd bestond uit Marianne Grootenboer (beeldend kunstenares) en het programmateam Ouderen van het Fonds voor Cultuurparticipatie.