Crossmedia Design opnieuw de beste design bachelor van Nederland

De nieuwe Nationale Keuzegids Hbo 2019 Bachelor is verschenen. Met een mooi oordeel van de experts en onze studenten.

Crossmedia Design staat (in de categorie vormgeving) voor het derde achtereenvolgende jaar, op plaats 1 in de landelijke ranglijst. De bachelor-opleiding mag zich ook nu weer topopleiding noemen. Topopleidingen onderscheiden zich volgens de Keuzegids positief binnen de eigen discipline, scoren 76 punten of hoger en mogen een kwaliteitszegel dragen. Ook de opleiding Moving Image is in deze beoordeling meegenomen.

De Nationale Keuzegids kijkt bij de beoordeling van de opleidingen naar de meningen van studenten uit de NSE (Nederlandse Studenten Enquete) en naar expertoordelen afkomstig van de accreditatierapporten van de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie).

Studenten zijn blij met de samenhang van het lesprogramma, de gedreven docenten en de goede faciliteiten. Een stimulerend programma met duidelijke toetsing. Ook zijn ze tevreden over de vele contacturen. Je moet tenslotte heel veel vlieguren maken om je als artistiek professional te kunnen ontwikkelen.

Daarnaast is de grootte van de opleiding een pré. Want je wilt toch liever met 30 in plaats van 300 studenten aan een studie beginnen?

Ook de autonome beeldende kunstopleiding Fine Art staat op nummer twee de ranglijsten. Kortom, de AKI is helemaal top!

Als je wilt weten hoe het bij ons aan toegaat, wie we zijn, wat we doen en wat we maken, kom dan kijken op zaterdag 17 november tijdens onze Open Dag. Dan snap je waarom we al jaren achter elkaar de beste zijn ..