De AKI is TOP!

Deze week is de nieuwe Nationale Keuzegids Hbo 2016 Bachelor verschenen. Hierin staat dat de meest enthousiaste verhalen dit jaar uit Enschede komen: een stimulerend programma met duidelijke toetsing, docenten die goed begeleiden, een fijne bieb en een mooi oordeel van de experts.

Onze opleiding Fine Art staat zelfs nummer 1 op de lijst van Fine Art opleidingen in Nederland. Deze opleiding mag zich ook dit jaar weer topopleiding noemen. Topopleidingen onderscheiden zich volgens de Keuzegids positief binnen de eigen discipline, scoren 76 punten of hoger en mogen een kwaliteitszegel dragen.

Bij de opleidingen Vormgeving staat Crossmedia Design, net als vorig jaar op plaats 2 in de landelijke ranglijst.

De Nationale Keuzegids kijkt bij de beoordeling van de opleidingen naar de meningen van studenten uit de NSE (Nederlandse Studenten Enquete) en naar expertoordelen afkomstig van de accreditatierapporten van de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie).

Tenslotte twee pluspunten waar de AKI ook voor in aanmerking komt: Studenten vinden de vele contacturen belangrijk. Je moet tenslotte heel veel vlieguren maken om je als artistiek professional te kunnen ontwikkelen. Daarnaast de grootte van de opleiding. Wil je met 30 of 300 studenten tegelijkertijd beginnen?

– – –

Zie ook: Dit is de AKI

Kom kijken op onze Open Dag op zaterdag 21 november